20 Kasım 2013 Çarşamba

MİLFÖYLÜ ALMAN PASTASI.

BENİM VE ÇOCUKLARIMIN ÇOK SEVEREK YEDİKLERİ HARİKA BİR PASTA YAPILIŞI ÇOK PRATİK VE KOLAY TADI ENFES ÇAY SAATLERİNDE VE HER ZAMAN ÖNEREBİLECEĞİM BİR TARİF HEMDE EKONOMİK


MİLFÖYLÜ ALMAN PASTASI
MALZEMELER
BİR PAKET MİLFÖY HAMURU
1 KİLO SÜT
4 TEPELEME KAŞIK UN
1SU BARDAĞI ŞEKER
1 YUMURTA
VANİLYA
YAPILIŞI: Milföyleri ortadan ikiye kesin her milföyden iki uzun parça olacak fırın kağıdı serilmiş tepsiye dizin 180 derecede 20 dakika pişirin bu arada içinin muhallebisini pişirin 1 kilo süte 4 kaşık un ve şekeri ve 1 yumurtayı katıp karıştırarak pişirelim koyulaşınca vanilya katalım soğmaya bırakalım pişen ve soğuyan milföyleri ortadan ikiye keselim üzerine soğumuş kremamızı koyup üzerini milföyle kapatalım (isteğe göre arasına muz dilimleri çilek vs koyabilirsiniz) üzerlerine pudra şekeri serpin .



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder