BENİM VE ÇOCUKLARIMIN ÇOK SEVEREK YEDİKLERİ HARİKA BİR PASTA
YAPILIŞI ÇOK PRATİK VE KOLAY TADI ENFES ÇAY SAATLERİNDE VE HER ZAMAN
ÖNEREBİLECEĞİM BİR TARİF HEMDE EKONOMİK
MİLFÖYLÜ ALMAN
PASTASI
MALZEMELER
BİR PAKET MİLFÖY HAMURU
1 KİLO SÜT
4 TEPELEME KAŞIK UN
1SU BARDAĞI ŞEKER
1 YUMURTA
VANİLYA
YAPILIŞI: Milföyleri
ortadan ikiye kesin her milföyden iki uzun parça olacak fırın kağıdı serilmiş
tepsiye dizin 180 derecede 20 dakika pişirin bu arada içinin muhallebisini
pişirin 1 kilo süte 4 kaşık un ve şekeri ve 1 yumurtayı katıp karıştırarak
pişirelim koyulaşınca vanilya katalım soğmaya bırakalım pişen ve soğuyan
milföyleri ortadan ikiye keselim üzerine soğumuş kremamızı koyup üzerini
milföyle kapatalım (isteğe göre arasına muz dilimleri çilek vs koyabilirsiniz)
üzerlerine pudra şekeri serpin .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder